neděle 29. prosince 2013

Aquapark Vyškov

     Jedna z mých akčních kamarádek maminek jednou nadhodila, že bychom mohly vyrazit s dětmi do aquaparku Vyškov. Jelikož bloncání po městě už máme plné zuby, s radostí jsme souhlasily.
Stačilo se domluvit kdo pojede a kdo vezme auto. Na čase jsme se celkem shodly. Jela jsem s Miškou a sraz s dalším autem se dvěma maminkami a dvěma dětmi byl u benzínky na Brněnské ulici.
     Vyjížděly jsme v 9:30 a sraz u benzínky byl v 9:45. Podle našeho skvělého plánu nám měly v autě děti usnout, aby potom všechno bez problému vstřebávaly :). Takže dle plánu děti v autě usnuly a my byly za chvíli (asi 20 min) ve Vyškově na parkovišti před akváčem. S Miškou jsme zůstali ještě asi 15 min v autě, aby se ty naše princezny dostatečně prospaly. Druhé auto s nespícími dětmi šlo zatím na sváču do vestibulu bazénu. Skvělý plán pokračoval, jakmile přijelo třetí auto (holky s dětmi z Olšan), tak se naše děti vzbudily a mohly jsme jít vesele dovnitř aquaparku.
     Zaplatila jsem, pokud si dobře pamatuji, 75 Kč (50 Kč já a 25Kč Jasmínka). Zabraly jsme hned první šatnu a začalo velké převlékání. Bylo nás celkem 6 maminek a 6 dětí, takže zavládl lehký chaos, který jsme zvládli uplácením dětí křupkami.





     Po krátké spršce jsme už chvátali na bazén. Voda byla nádherně teplá a celkově tam bylo příjemně teplo. Bazén hluboký tak akorát. Děti si hned začaly hrát s hračkami, co jsme si dovezly, a zkoumat všechno možné. Byla tam i menší skluzavka a houpací plastový koník. Zkusily jsme i větší bazén s vodními atrakcemi. Všem se v bazénu moc líbilo jak dětem, tak maminkám. Já jsem se krásně prohřála a pohrála si s Jasmínkou, takže za mě velikánská spokojenost.







     V bazénu jsme vydržely asi 30 - 45 minut a po té následovalo sprchování, což jsme zvládly s Jasmínkou taky v pohodě. Vedle sprch byla ohrádka pro děti, kterou maminky využily, když se samy sprchovaly, aby jim děti nikam neutekly.
     Po sprše nás čekalo nemilé překvapení. Nešťastnou náhodou jsme si vybraly kóji se skříňkami, která patřila plavecké škole. Ta byla teď zamčená a klíč měla paní učitelka, která se po předání dětí plaveckým instruktorům zdejchla do města. Nápisu na dveřích kóje jsme si před tím nevšimly, protože byly otevřené a nápis(Šatna jen pro plaveckou školu) byl z druhé strany a nešel vidět. Trošku jsme začaly stresovat, jelikož jediné, co jsme měly byly mokré ručníky a plavky. Plavecká výuka končila až za půl hodiny, což by naše vyhladovělé a žíznivé děti nevydržely. Náhradní klíč na pokladně také neměli. Takže jsme čekaly. Naštěstí za pár minut paní učitelka s klíčem došla, uf.
     Oblékly jsme děti i sebe a pokračovaly do restaurace, která je přímo nad bazénem. Zde jsme byly příjemně překvapeny. Hned za dveřmi na nás vykoukl krásný dětský koutek. Objednaly jsme si z menu, servírka počkala až nakrmíme děti a pak nám donesla jídlo, abychom ho měly teplé. Zatímco jsme v klidu jedly, děti si pohrály s hračkami v koutku. Potom už na nich začala být vidět únava, tak jsme je naložily do auta a jely jely směr PV. Doma jsem Jasmínku ještě dala dospat do postýlky a sama jsme si taky odpočinula.








     Všechny účastnice, jak malé tak velké, byly spokojeny, proto jsme se domluvily, že musíme akci opakovat, jen si však musíme lépe vybrat skříňky, aby nám je zas někdo nezamknul :)

Žádné komentáře:

Okomentovat